mszp.hu | DVTK közlemény
2014. május 28. 16:55

Tiszteletet a DVTK-nak!

Kriza Ákos szerdán ismét bebizonyította, hogy alkalmatlan a város vezetésére. Kedd este hívott össze ma reggel 7 órára egy közgyűlést. Ezen nem kisebb dologról, mint a DVTK jövőjéről kellett dönteni. Előterjesztést ezúttal sem küldtek ki a képviselőknek. Ezt reggelt 7 órakor kapták meg a testület tagjai, ezért a szocialista frakció tárgyalási szünetet kért. Ezt 8 percben határozta meg a polgármester. 8 percet adott a DVTK jövőjére. Ám ezt is sikerült megkoronázni azzal, hogy a 7. percben szavazást rendelt el, tudván, hogy a szocialista frakció tagjai még a folyosón tanácskoznak a napirendről.

Azt a bolhacirkuszt, amit ma Kiss János és Molnár Péter frakcióvezetők sajtótájékoztatójukon rendeztek, mindössze két mondattal kommentáljuk.

Nincs olyan épeszű ember Miskolcon, aki azt gondolja, hogy a szocialisták nem támogatják DVTK Európa Ligában való indulását.

A stadiont ne hozzák fel példának, hiszen 4 éve egy kapavágás sem történt Diósgyőrben. Félévente viszont lelkesen bejelentik, hogy most már tényleg kezdődik az építkezés.

A Miskolci Szocialisták felszólítják a városvezetést és a Fidesz–KDNP-frakciószövetséget, hogy ne használják fel a csapat sikerét saját kampányukhoz.

Tiszteletet a DVTK-nak!

Földesi Norbert
frakcióvezető