Belföld | közlemény szélsőjobb
2013. szeptember 24. 14:53

Tiszteletlen Ház!

Szomorú, elkeserítő, gyalázatos. E szavak jutnak eszébe minden jóérzésű embernek, aki a jobboldali felszólalásokat és beszólásokat figyelemmel kíséri.

A T. Házban a gyalázkodások mindennapossá váltak. Már fel sem kapjuk a fejünket a méltatlan beszólások hallatán. Hetente hallhatunk zsidózást, kommunistázást, nőgyalázást. A patkó jobboldalán helyet foglaló képviselők ordibálnak, beszólogatnak, fenyegetőznek. Van itt minden, mint egy ócskapiacon, de a stílus lassan a feketepiacinál is hitványabb. A hétfői nap sem lógott ki a megszokott "üzletmenetből": ismét minősíthetetlen hangnem, ismét fideszes padsorokból, ismét Széll Bernadettel szemben.

Ez a stílus, ez a hozzáállás egyáltalán nem új azoktól, akik szerint "akinek nincs semmije, az annyit is ér", akik szerint akkor demokráciázzanak a nők, ha már "szültek négy-öt gyereket", és akik számára a nyugdíjasok csupán terhet jelentenek. Most épp a nők vannak soron, de az elmúlt három év alatt szinte minden társadalmi csoport áldozatul esett a Fidesz arrogáns, kirekesztő politikájának.

Ebből azonban elég volt!

Kormányra kerülve az MSZP védeni és képviselni fogja a kiszolgáltatottak érdekeit.

2014 a fordulat éve lesz, amellyel minden család minden tagja nyerni fog.

Bangóné Borbély Ildikó,
elnökségi tag

Kormos Kata,
szóvivő