2012. február 10. 11:13

Tisztújítás

Ismét Miklós Attilát választotta meg elnökének a Magyar Szocialista Párt Békéscsabai Szervezete. A 2012. február 9-én megtartott tisztújításon a tagok egyhangúan szavaztak bizalmat a régi-új elnöknek. Miklós Attila munkáját alelnökként továbbra is Dukát Éva és Hrabovszki György segíti. A héttagú elnökségbe választották még Fülöp Csabát, Hosszu Szilárdnét, Dr. Barta Kálmánt és Zsótér Csabát.

Az új elnökség a 2010-ben megkezdett munkát kívánja folytatni. A szervezet életében és a politikai aktivitásban egyaránt a helyi értékekre kíván támaszkodni. Határozott, de együttműködésre nyitott politikai erőként kész arra, hogy konkrét ügyek mentén közös álláspontot alakítson ki minden olyan személlyel, társadalmi csoporttal vagy közösséggel, illetve demokratikus szervezettel, akik Békéscsaba érdekében szeretnének dolgozni.

Az új vezető testület ígérete szerint még nagyobb hangsúlyt fog fektetni a párt szellemi és szakmai tőkéjének a kiaknázására. Tervezett rendezvényei kapcsán lehetőség nyílik majd helyi  – a városunk mindennapjait érintő – témákban beszélgetni itt élő szakértőkkel, illetve több lehetőséget kíván biztosítani az érdeklődőknek, hogy neves szakpolitikusokkal beszélhessék meg az országos politika irányát és aktualitásait. Mert a társadalom problémáira adott válaszok megtalálására kell a hangsúlyt fektetni.