mszp.hu | Belföld
2020. augusztus 13. 16:13

Több Balaton, kevesebb Adria és kevesebb kormányinfó

Több Balaton, kevesebb Adria és kevesebb kormányinfó
Már biztosak lehetünk abban, hogy ezen a héten elmarad Gulyás Gergely kormányinfója, ami azt bizonyítja, hogy a kormány még egy válság közben is fontosabbnak tartja a nyári szabadságát az emberek tájékoztatásánál.

Biztos szüksége van Orbán Viktornak és kormánya tagjainak arra, hogy feltöltsék az akkumulátorokat azonban történt hazánkban és a világban egy-két dolog, aminek az ügyében meg kellett volna szólalniuk.

Hogyan készül a kormány a rendes tanévkezdésre, amikor a szakemberek szerint egyre közelebb kerülünk a járvány második hullámához? Mit tesznek most, hogy ismét megemelkedett a napi új fertőzöttek száma? Milyen támogatást adnak a családoknak az iskolakezdés előtt?

Válaszokat kellene adnia a kormánynak arra, hogyan fordulhat elő az, hogy a munkanélküliek csak 2-3 hónap után kapják meg az álláskeresési járadékot.

Kíváncsiak lennénk, hogy mi a véleménye a Fidesznek a tragédiával végződött vértesszőlősi mentési kísérletről. Támogatják a Honvédelmi és rendészeti bizottság összehívását?

Gulyás Gergelynek meg kellett volna szólalnia Fehéroroszország ügyében is. Magyarország kormánya miért nem ítélte el a mai napig sem az ott tomboló több napja tartó állami erőszakot?

A kormány ne lapítson csendben tovább, hanem végre adjon válaszokat a kérdésekre!

MSZP