Török Zsolt kampánynyitója

Szombaton délután tartotta kampánynyitóját a baloldali összefogás, amelynek jelöltje, Török Zsolt a gazdasági és közélet igazságtalanságainak felszámolása és a fejlesztések köré építette programját.

A kampánynyitón az összefogás MSZP-s jelöltje, a háromgyermekes Török Zsolt kifejtette: azért dolgozik, hogy a mostani fiataloknak ne kelljen külföldre kényszerülniük dolgozni, s ennek egyik alapfeltétele a munkahelyteremtés és a célt szolgáló családpolitika. A társadalmi kérdésekről szólva elmondta még, hogy a baloldal kormányra jutva igazságosabb adórendszert vezetne be. Megszüntetik azt az igazságtalanságot, amelynek következtében most – állítása szerint – az öt évvel ezelőttinél is kevesebbet visznek haza egyes alkalmazotti körök, továbbá azt, hogy egy városi vagy megyei tisztséget viselő álláshalmozó országgyűlési képviselő 1 millió forint fölötti jövedelmet élvezzen.

A szocialista jelölt szerint Kiskunhalasnak és térségének a gyógyvízben rejlő lehetőségeket ki kell használni, és jobb utak is kellenének.