közlemény korrupció törvényhozás
2013. június 17. 11:27

Törvények felett a fideszesek

Az Orbán Viktor vezette Fidesz már többször bebizonyította, hogy a törvényekfelett áll. Vagy nem tartják be, vagy ha szükséges magukra szabják azokat.

A legfrissebb botrány, ami a Népszabadság hétfői számában került napvilágra, hogy Szatmáry Kristóf államtitkár egyik közeli rokona úgy nyithatott pavilont a Széll Kálmán téren, hogy az mások számára egyébként nem engedélyezett.

A nyugdíjmegtakarítások lenyúlásakor még csak sejtettük, a földek haveroknak való kiosztásakor már biztosak voltunk benne, a trafikmutyinál pedig számtalan konkrét esetben bizonyíthatónak látszik a Fidesz bűnszervezetként való működése. Hogy még nyilvánvalóbb legyen, Orbán egyik volt kormánytagja ki is mondta: maffiacsaládok irányítják a kormányzatot.

Beszédes, hogy a korrupció ellenes program leállt, az ezzel foglalkozó helyettes államtitkárt felmentették, érdemi lépések a kormányváltás óta ezen a területen nem történtek. Orbánék még az esélyét sem akarják megadni, hogy tolvajlásuk nyilvánosságra kerüljön.

Mivel az Orbán-kormány maffiamódszerekkel működik, és a fideszes maffiacsaládok tartják kézben a kormány döntéseit, a maguk hasznára íratják a törvényeket és működtetik a Parlamentet, ezért a teljes korrupt bűnszervezetnek, az Orbán-kormánynak távoznia kell a hatalomból!

Az ország nem kisajátítható!

Török Zsolt
szóvivő