mszp.hu | Belföld
2021. június 09. 18:06

Tóth Csabát indítja Zugló képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Budapest 8-as számú választókerületében Tóth Csabát, az MSZP frakcióvezető-helyettesét, Zugló országgyűlési képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Tóth Csaba 2010 óta tagja a parlamentnek, 2014-ben választották meg először egyéni országgyűlési képviselővé, majd 4 évvel később a zuglóiak még nagyobb arányban szavaztak neki bizalmat munkája folytatásához. Számára a politika Zuglóról és a zuglói emberekről szól. Jól ismeri a kerületet, amelynek fejlődéséért és az ott élő emberek problémáinak megoldásáért dolgozik. Országgyűlési képviselőként eredményesen működik együtt a kerületi vezetéssel és még kormányzati ellenszélben is sikeresen valósítják meg a Fejlődő, Biztonságos, Gondoskodó és Zöld Zugló programját.

Az MSZP és a Párbeszéd meggyőződése, hogy az előválasztást követően 2022-ben Tóth Csaba a legalkalmasabb arra, hogy immáron harmadik alkalommal is legyőzze a Fideszt, és tovább folytassa Zugló érdekeinek képviseletét, hozzásegítve Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere, legyőzhető! 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.