mszp.hu | Belföld
2021. július 13. 12:40

Tóth Viktort indítja az MSZP és a Párbeszéd a Nyírbátor központú választókerületben az előválasztáson

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben kormányváltás az ellenzéki pártok és a változást akaró emberek összefogásával valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalon 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6-os számú választókerületében Tóth Viktort tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Tóth Viktor több cikluson át megyei közgyűlési tagként képviselte a helyiek érdekét, bekapcsolódott a megye fejlesztési programjainak megvalósításába. Egyik legfontosabb céljának tartja, hogy Nyírbátor pozitív példája minél több településre hasson, és a térségben olyan további fejlesztések valósuljanak meg, amelyek a tisztességes megélhetést nyújtó munkahelyek révén jobb, kiszámítható és biztonságos életet teremtenek az itt élőknek.

Tanárként szívén viseli a helyi oktatás helyzetét: meggyőződése, hogy a szabolcsi gyermekeknek is olyan fejlődési lehetőségekre, színvonalas oktatásra van szüksége, mint az ország más területén élőknek.

Tóth Viktor hitelesen képviseli azt a szociális, baloldali, szociáldemokrata gondolatot, amelyet az MSZP-Párbeszéd megfogalmazott programjában.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociális, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.