MTI/mszp.hu
2011. március 21. 15:46

Tovább a "Lipcsey úton"!

Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy Lipcsey György példáját követve váljon meg az összes tisztességtelen, pofátlan politikusaitól, mert a választók nem az általuk képviselt bűnös magatartásra, hanem új munkahelyekre, igazságos és méltányos munkajövedelmekre, törvényességre szavaztak.

Az MSZP örül, hogy Lipcsey György tiszafüredi fideszes önkormányzati képviselő lemondott mandátumáról, miután kiderült, hogy vádlottként szerepel az erzsébetvárosi ingatlanpanama ügyében folyó büntetőeljárásban. Ebben az ügyben azonban nem csupán egy fideszes politikus érintett, hanem a Mexikóba menekült Czibula Csaba is.

 A kormánypárti politikusokról most már naponta derül ki, hogy szembemennek a törvénnyel vagy a józan erkölccsel. Míg Gulyás Gergely "csak" etikátlanul vesz fel havi hatszázezer forint választókerületi pótlékot, addig Zsiga Marcell, Szabó Zsolt, vagy épp a volt elszámoltatási biztos Papcsák Ferenc már törvényszegő módon duplán dézsmálja az államkasszát.

 Lázár János eközben az általa lenézett adófizetők pénzén 30 milliós luxus Audiján furikázik, ha úgy adódik, 18 millió forint költségtérítéssel alapozza meg saját és családja megélhetése jövőjét, úgy, hogy egyébként szolgálati autójába "szolgálati" benzint tankol.

 Miközben tehát az emberek az Orbán-csomag terhe alatt nyögnek, az árak felfelé, az átlagos keresetűek egzisztenciái lefelé mennek, a kormánypártok politikusai számára továbbra is csak a saját jólétük a tét. Ebben az egyben - Lipcsey György kivételével - úgy tűnik, nem ismernek se erkölcsöt, se törvényt.

 A dolgozók, a pályakezdők, a kisvállalkozók pártján álló MSZP felszólítja a Fideszt, hogy Lipcsey György példáját követve váljon meg az összes tisztességtelen, pofátlan politikusától. A választók ugyanis nem az általuk képviselt bűnös magatartásra, hanem többek között új munkahelyekre, igazságos és méltányos munkajövedelmekre, nem utolsó sorban pedig törvényességre szavaztak.

 Török Zsolt

az MSZP szóvivője