mszp.hu | Belföld, Külföld
2020. december 13. 15:54

Tudta? A Fidesz befejezi a sorosozást!

Tudta? A Fidesz befejezi a sorosozást!
Furcsának hangzik, de tényleg így lesz: a Fidesz és csatolt szervei végre felhagynak a sorosozással és a brüsszelező migránsozással, nem kell többé ugyanis rettegnünk az Európai Unió által végrehajtott Soros-terv nemzetellenes célkitűzéseitől.

Vége van, tényleg vége van, hiszen Orbán Viktor győzött! Mi az hogy, nagyon is! Nem lehet másként, hiszen ezt olvashatjuk a közpénzekkel agyontömködött fideszes médiaholding termékeiben, ezt harsogják a kormányzati politikusok és ezt mondják fel a független elemzőnek eladott, slimfit-kennelben nevelt udvari bolondok is. Orbán Viktor letérdeltette Európát és lenyomta a hanyatló Nyugat liberális torkán a követeléseit, még a magyar turulra vérben forgó karvalyként támadó Soros György is csak nyüszíteni tudott fájdalmában – ez nagyjából a tálalása a lengyel-magyar maffiajátéknak a kormánypárti buborékban.

És tulajdonképpen még jól is van ez így, hiszen akkor végre mindenki megnyugodhat a Fidesz táborában. Végre nincs miért izgulni, nincs miért folyamatosan készen állni, nincs miért állandóan szárazon tartani azt a rohadt puskaport. Be kell vallanom, soha nem értettem azt a fajta feszültséget és indulatot, ami az Orbán-párt feltétlen híveinek körében egyre csak forr az elmúlt években, hiszen az általuk támogatott politikai erő kapott mindenre elegendő felhatalmazást, így nyilván minden az ő szándékuk és elveik szerint történik azóta, nem értem hát miért ez a folyamatos feszülés a folyamatos és feltétlen boldogság helyett.

De, talán majd most.

Hiszen Orbán Viktor torkon döfte az Unió pikkelyes szörnyetegét, visszaverte a Kárpát-medence méhmelegében bástyaként magasodó keresztény szabadság elleni gaz támadásokat, a partraszállás sikerült. És miután a Fidesz nyilvánossága szerint mindez valóban meg is történt, kétségkívül új korszak kezdődik: vége a sorosozásnak. Hiszen nincs miért. Soros elbukott, Brüsszelt becsicskítottuk, minden a terv szerint sikerült, a hatlapos ulti terítve az asztalon.

Ha tehát Önök a következő időszakban Soros-tervről, vagy migránsokat ránk erőltető liberális összeesküvésről, esetleg az Európai Unió korrupcióellenesnek látszó, de valójában „magyarellenes” támadásairól beszélő miniszterelnököt, fideszes pártpolitikust, esetleg elemző-ficsúrt látnak majd nyilatkozni, akkor pontosan tudni fogják: mindegyikük hazudik, egytől egyig. Hiszen nem lehet egyszerre igaz a kormányfő népmesei győzelme és a gaz ellenség szüntelen támadása. Minimum az egyik vérbő hazugság.

Leginkább mindkettő, de az egyik bizonyosan. Igaz, a fideszes mátrixban azt az önellentmondást sem sikerült még feloldania a megmagyarázóknak, hogy ha Orbán tényleg megakadályozta a jogállamisági mechanizmus életbe lépését – ahogy ígérte -, akkor miért akarják az erről szóló jogszabályt mégis az Európai Bíróságon megtámadni. Mondjuk ebben a mátrixban az is szégyenérzet nélkül beadható, hogy Mészáros Lőrinc egy gazdasági zseni, hogy Orbán Viktor nem foglalkozik üzlettel, vagy hogy Szájer József botránya nem a Fidesz kétszínű erkölcsiségének nettó leleplezése, hanem „Brüsszel bosszúja”.

A hazugságokra épülő várak előbb vagy utóbb, de törvényszerűen leomlanak és elsőként fogják maguk alá temetni szánalmas és nevetséges építőmunkásait. Készüljetek!

A magyar kormányfő vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire.

Kétszázhetvenhatodik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá. És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.

 

dr. Ujhelyi István
Európai Parlamenti képviselő
2020. december 13.

Nehéz búcsú

2022-10-02 10:21