Orbán az MSZP-től nyúlta le a közös európai hadsereg és titkosszolgálat gondolatát

Orbán az MSZP-től nyúlta le a közös európai hadsereg és titkosszolgálat gondolatát
Nagy bajok vannak Orbán Viktor felfogóképességével, ha csak 8 hónap elteltével képes értelmezni a közös európai haderő és közös európai hírszerzési ügynökség felállításáról szóló, 2015. novemberében tett MSZP-s javaslatot.
Nagy bajok vannak Orbán Viktor erkölcsi felfogásával is, ha az MSZP-nek ezt a javaslatát most a saját gondolataként próbálja hangoztatni.
 
A közös európai haderő és közös titkosszolgálat felállítása abban az öt pontból álló javaslatban szerepelt, amelyet az MSZP terjesztett a Parlament elé 2015. novemberében az erős és biztonságos Európa érdekében.
 
Erről az alábbi hivatkozásokat megnyitva bárki meggyőződhet:
 
 
A Fidesz akkor ezt a javaslatcsomagot lesöpörte az asztalról. Kósa Lajos például azt mondta: „a NATO erre lett kitalálva, a szocialisták ötlete ezért figyelemelterelés, hiszen van közös európai hadsereg.”
 
Orbán Viktor most mégis az MSZP javaslatát plagizálja, vagyis vagy a memóriájával vannak óriási bajok, vagy az erkölcsi érzékével. Ám mindkét esetben a végeredmény ugyanaz: az a bizonyos sánta kutya utcahosszal vezet. Jó reggelt, Miniszterelnök úr!
 
Harangozó Tamás,
a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

Kapcsolódó dokumentumok

modosito.pdf ( 391.32 kB )

Kapcsolódó párttagok