mszp.hu | Belföld | Civilek
2016. október 14. 13:45

Újabb civileket vettek elő Orbán fekete listájáról – lássuk a névsort!

A Lázár János vezette Miniszterelnökség évekig titkolta, de már tudjuk, hogy Orbán Viktor személyesen rendelte el a civil szervezetek ellen kormányzati hadjáratot, Németh Szilárd pedig azt is elismerte, hogy a Norvég Alap támogatásaiból működő civilek meghurcolása puszta műbalhé.
Az eddig napvilágot látott információk alapján legalább 35 szervezet neve szerepelhet Orbán fekete listáján, amely a bukott népszavazás és a Népszabadság elhallgattatása után tegnap ismét előkerült: ezúttal az Energiaklub ellen indított támadást a hatalom. A civilek elleni rajtaütésszerű házkutatások demokráciában elfogadhatatlanok, az Orbán-rezsimnek azonban lassan a mindennapjaihoz tartoznak.

Bárándy Gergely közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez, hogy lássuk a névsort, lássuk, hogy pontosan mely szervezetekre adott személyesen kilövési parancsot Orbán Viktor.

Bárándy Gergely
országgyűlési képviselő

Mandur László búcsúztató

Tisztelt Gyászoló Család! Tisztelt Mindnyájan, akik eljöttetek elkísérni Mandur Lászlót utolsó útjára, és persze megszólítom azokat is, akik innen távol, de lélekben hasonló szomorúsággal és megrendüléssel búcsúznak Lacitól!
2020-10-28 16:53