Ujhelyi: az európai közösség a magyar embereket védi a Fidesz gátlástalanságával szemben

Szemben a Fidesz kommunikációs igazgatójának újabb pitiáner hazugságával, az igazság a következő: a Radikális Európai Demokraták mozgalmának szervezésében átfogó konzultációt folytattunk, amelynek eredményeként több mint tizenkétezer ember véleményét és javaslatait csatornáztuk be a Sargentini-jelentéshez annak érdekében, hogy a dokumentum minél tárgyszerűbb és objektívebb legyen. Amikor a Fidesz ezt támadja, a magyar emberek véleményét támadja.
Amikor az Európai Parlament és az európai közösség a magyarországi jogtiprásokat, a demokratikus intézményrendszer leépítését és az állami szintű korrupciót kéri számon, akkor a magyar állampolgárokat védi a Fidesz hatalmi gátlástalanságával szemben. Ahogy a Fidesz is fogalmazott hatályos európai programjában: sokszor a magyar polgárok érdekeit éppen Brüsszel képviseli a magyar kormánnyal szemben.
 
A Fidesz jobban tenné, ha befejezné a magyar nemzet megtévesztését és szembenézne saját bűneivel, ami miatt Magyarországot ismét a szégyenpadra lökték.
 
 
 
dr. Ujhelyi István
európai parlamenti képviselő (MSZP)
2018-06-27

Kapcsolódó párttagok