mszp.hu | Belföld
2020. június 24. 14:00

Újpesten indította el a Lánchíd felújítását támogató kampányát az MSZP

Újpesten indította el a Lánchíd felújítását támogató kampányát az MSZP
Újpesten és még hét budapesti helyszínen szavazhatnak az emberek, hogy a nemzet hídjának felújítására vagy egy 10 milliárdba kerülő négynapos, tűzijátékos bulizásra költse el a kormány az adófizetők pénzét – erről tartott sajtótájékoztatót az akciót indító MSZP Budapesti elnöke, Molnár Zsolt és Belán Beatrix, az MSZP újpesti szervezetének vezetője szerdán.

„Kupakokat fogunk gyűjteni, hogy a budapestiek szavazatukkal mondják el véleményüket, hogy rakétákat akarnak-e, irreálisan drága tűzijátékot, négynapos, közel tízmilliárdba kerülő ünnepségsorozatot, vagy pedig a Lánchíd felújítását!” – jelentette be a szocialista Molnár Zsolt.

„Kérem, jöjjenek el, keressék a kitelepülő-pultokat, a szocialista aktivistákat, alá is lehet írni ezt a javaslatot, valamit természetesen várjuk, hogy a nemzeti konzultációnak álcázott pénzszórás íveit is elhozzák” – tette hozzá.

Belán Beatrix, az MSZP újpesti szervezetének vezetője nyomatékosította, nemcsak az újpestieket várják. „Újpestről kérünk mindenkit, hogy szavazzanak Budapest-szerte, az újpestieket pedig külön várjuk, hogy feltétlenül válasszanak, rakétákat vagy Lánchidat szeretnének.

„Szabad véleménynyilvánítás formájában döntsünk és szavazzunk!” – hívta fel a jelenlevőket Molnár Zsolt, a szavazópulthoz invitálva őket. „A magam részéről a Lánchídra fogok szavazni” – árulta el, miközben a bedobta a kupakot a szavazóurnába.


Kapcsolódó galéria: Lánchíd vagy Rakéták?

A további képek megtekintéséhez kattintson ide »