mszp.hu | Kecskemét közalkalmazott
2017. október 13. 12:01

Újra gyerekeket felhasználva kampányolna dr. Salacz László

Újra gyerekeket felhasználva kampányolna dr. Salacz László
A 2014-es országgyűlési választásokon is gyerekeket felhasználva kampányolt, most újra megtenné, miután frakciótársaival szétverték a magyar oktatást.
Felszólítom dr. Salacz Lászlót, Bács-Kiskun megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselőjét, hogy haladéktalanul hagyjon fel az oktatási intézmények, a pedagógusok és a diákok politikusi céljaira való felhasználásával.
 
Tudomásomra jutott, hogy az iskolaigazgatókat egy levélben arra kéri, hogy minél több gyereket szervezzenek be az általa meghirdetett nyelvtani versenybe. 
 
Mint felelős demokrata politikus és családapa, hiszem, hogy a politikumnak távol kell maradnia az oktatási intézményektől. Így is sok kárt okozott már az Orbán-kormány a magyar oktatásban. Elég, ha csak a siralmas PISA-eredményekre gondolunk, vagy arra, hogy lasszóval kell fogni manapság a tanárokat, annyi a pályaelhagyó. 
 
A versenyek szervezését hagyjuk meg az arra kompetens szakmai szervezeteknek, és ne használjuk fel a jövő nemzedékét kicsinyes, önös célokra.
 
 
Király József
MSZP országos elnökségi tagja
Bács-Kiskun megyei elnök

Kapcsolódó párttagok