Újszállás, új remény

Mesterházy Attila előbb nagy tapsot kért Kovács Jankának, a kisújszállási főteret hangjával bájosan betöltő fiatal hölgynek, majd négy évvel korábbi táncelőadását idézte fel a megjelentek előtt, megjegyezve: a mostani kampányban ettől a fogástól megkíméli szimpatizánsait.


Önkritikus gesztusával Mesterházy ezúttal is megmutatta: Orbán Viktorral ellentétben képes arra, hogy saját magára is földi halandóként tekintsen, és mint ilyen, sokkal többet dolgozzon és tegyen az egyszerű emberek mindennapjainak biztonságosabbá tételéért.

Történelmi választás lesz a mostani, hiszen nem akármilyen ellenszélben csináljuk végig ezt a kampányt, még a köztévé is a Fidesz lakájmédia-protfólióját erősíti, azzal a különbséggel, hogy azt a mi pénzünkből tartják fenn – mondta később. Orbán Viktor világa nem létezik itt Magyarországon, és ma már csak egy programja van, a folytatjuk.

Vagyis folytatná a munkanélküliség kiterjesztését, az ország le- és kettészakítását, a haverok zsebének tömködését, az egészségügyi, valamint az oktatási rendszer szétzilálását, a nyugdíjasok és a fiatalok helyzetének ellehetetlenítését, és az ország reménytelen elszigetelését.


Tudósítónk helyszíni benyomásai szerint erre Kisújszálláson sem mutatkozik különösebb igény.