mszp.hu | Belföld
2021. május 17. 17:34

Vajda Zoltánt támogatja a XVI. kerület képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a szerintünk legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Budapest 13-as számú választókerületében van olyan személy, aki 2019-ben már bizonyított a Fidesszel szemben! Ő Vajda Zoltán, aki a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeként indul az előválasztáson, de az MSZP és Párbeszéd szövetsége örömmel támogatja.

Vajda Zoltán több sikeres országos megmozdulás kezdeményezője, jelentős tüntetések főszervezője és szónoka volt, és a nevéhez köthető a kerületből indított nagytakarítási mozgalom, amely a gyűlöletkeltő propagandát távolította el az utcákról. Vajda egy helyben ismert, bizonyítottan győzni tudó politikus. Meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően ezúttal az országgyűlési választáson, 2019 után, ismét sikeres kihívója lesz a Fidesznek a XVI. kerületben. Munkájára mind az Országgyűlésben, mind helyben szükség lesz a kormányváltás után.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.