Választókerület 174 településsel

Mesterházy Attila országjárása eljutott az ország legnagyobb, Baranya 4. választókerületébe. Sásd és Harkány mellett Szigetvárt, Sellyét és Siklóst is meglátogattuk.

Szigetvár

Mesterházy Attila Szigetváron aktivisták előtt beszélt az MSZP kampányáról, mely a közösségi média által nyújtott lehetőségek kihasználására és a temérdek személyes találkozóra épít. A miniszterelnök-jelölt mindenkit biztosított arról, ha minden kormányváltó elmegy szavazni, lesz kormányváltás.

Mesterházy Attila elmondta, gyakori jelenséggé vált a dolgozói szegénység, egyre többek érezhetik úgy, hogy bár van munkájuk és fizetésük, nem tudnak tisztességesen megélni bérükből. Az ő számukra is megoldást nyújt az MSZP 8 pontja.

Sellye

Az országjárás sellyei állomásán Mesterházy Attila Nagy Attila képviselőjelölttel meglátogatta a 895 millió forintos támogatásból épült igen impozáns Ormánság Egészségközpontot.

Siklós

A siklósi Mária utcát is vidám kormányváltó forgataggal lepte meg Mesterházy országjárása. A miniszterelnök-jelölt fóruma nyárias időben és lelkes aktivisták között telt. Mesterházy felhívta a figyelmet arra, hogy a kormányváltó Nagy Attila fideszes vetélytársa nem is a körzetben lakik, pedig ez a legnagyobb választókerület a maga 174 településével.

A kormányváltók miniszterelnök-jelöltje kijelentette: olyan ország nem teljesíthet jobban, ahol nő a jövedelemkülönbség szegények és gazdagok között, ahol egyre több a szegény, viszont a változáshoz kormányváltásra van szükség, kormányváltással valósulhat meg a 8 pont.