Népszava/mszp.hu
2012. július 14. 11:54

Valódi konzultáció Móron - videó

Az emberek arra várnak, hogy legyen új kormány! Elegük van a jelenlegi hatalomból. Azt kérik, hogy az MSZP álljon elő az emberek életminőségét javító programmal és erről folytasson társadalmi vitát- ilyen javaslatok és vélemények hangzottak el azon a városi piaci kitelepülésen Móron, melyet az MSZP Móri Szervezete és a Societas országos, valamint helyi képviselői rendeztek.

Móron a beszélgetések során az emberek rengeteget panaszkodtak, köztük olyanok is, akik korábban a jelenlegi kormánypártra szavaztak.

A tapasztalatok azt igazolják, hogy egyre nő a bizalom az MSZP iránt. A szociális védőháló szakadása egyre nagyobb tömegeket taszít a periféria szélére. A szocialista párt karakteresen kiállt és kiáll a mai napig az elszegényedés visszaszorításáért, a társadalmi esélyegyenlőség megteremtéséért.

A Fidesz gazdasági- és társadalompolitikája a választók döntő többségének szemében megbukott.

A móri kitelepülésen támogatóként most is jelen volt a Népszava. Meghívott közéleti vendég ezúttal Török Zsolt, az MSZP szóvivője volt. Véleménye szerint az ilyen típusú közvetlen kapcsolatfelvétel mondható igazi konzultációnak. A számos megkeresés, biztatás, javaslattétel is ezt igazolja.