Van remény az országban – lesz népszavazás a vasárnapi zárva tartásról

Van remény ebben az országban, a független magyar sajtó és a független bíróság jelenti ezt a reményt – jelentette ki Nyakó István szerda reggel a Nemzeti Választási Iroda épületében, miután a Kúria jóváhagyta a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését.

A politikus elmondta, le szeretne ülni Kész Zoltán és Gőgös Zoltán országgyűlési képviselőkkel, hiszen ők már két népszavazási kérdés mellett gyűjtik az aláírásokat, és szeretné, ha egyesítenék erőiket, közösen folytatnák az aláírásgyűjtést.

Ez a népszavazás már többről szól a vasárnapi zárva tartásnál, itt már a demokrácia visszaszerzéséről beszélünk – fogalmazott.

Lukács Zoltán köszönetet mondott az ügyelő kollégáknak és aktivistáknak, akik együtt dolgoztak velük, illetve mindenkinek, aki meglátogatta őket. 

Az MSZP frakcióvezető-helyettese kijelentette: továbbra is ragaszkodik a párt a február 23-án történtek kivizsgálásához, hiszen értékelése szerint bűncselekmény történt, és szeretné tudni, hogy kik a felbujtók, álltak-e kapcsolatban politikai párttal, és az elkövetők kaptak-e ezért pénzt.

Kapcsolódó párttagok