mszp.hu | Belföld
2018. február 14. 14:35

Van választás!

Van választás!
Hegyi Gyula elnök vezetésével tartotta meg Országos Ügyvivői értekezletét az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja a Magyar Szakszervezeti Szövetség székházában.
A mintegy félszáz ügyvivő az ország minden régiójában működő helyi Platformokat képviselve mondta el, hogy a választók karakteres baloldali politikát várnak el az MSZP vezetőitől, megszólalóitól.
 
A kongresszusi felkészülés jegyében tartott összejövetelen támogatandónak minősítették a Tegyünk igazságot! címet viselő választási programot. A tartalmas tanácskozás második részében Dr. habil. Hubai László, választási szakértő tartott előadást a Baloldali Tömörülés Platform ügyvivőinek, melynek során kiemelte: „Az egyéni választókerületek többségét kell annak megnyerni, aki kormányt akar alakítani.”
 
Több kérdés is elhangzott az országos listákra leadott szavazatok és a töredék szavazatok fontosságáról, számolási módjáról. De az ügyvivői kör is azt tartotta fontosnak, hogy mind a 106 választókerületben kampányolni kell a Változás szövetsége jelöltjei mellett, és az MSZP-Párbeszéd listájának sikere érdekében.


Kapcsolódó galéria: Van választás!

A további képek megtekintéséhez kattintson ide »