mszp.hu | Belföld
2021. május 06. 14:28

Varga Lászlót indítja Miskolc képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok együttműködésével és a változást akaró, elhivatott emberekkel való összefogással valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2-es számú választókerületében Varga Lászlót, az MSZP országgyűlési képviselőjét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Varga László tapasztalt politikus, pályafutása során már önkormányzati és parlamenti választáson is kiérdemelte a miskolciak bizalmát. Országgyűlési képviselőként mindig aktívan segítette a helyi képviselők munkáját, amivel hozzájárult a fideszes városvezetés leváltásához, 2019 óta pedig már a miskolciak érdekeit valóban figyelembe vevő új vezetőkkel együttműködve látja el az ott élők képviseletét és segíti elő a térség a fejlődését. Meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően 2022-ben Varga László már hatpárti jelöltként sikeres kihívója lesz a Fidesznek a miskolci központú körzetben.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.