Varga Mihály fejezze be a valóság eltorzítását!

Megdöbbentő Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter cinizmusa, amikor azt hazudja, hogy a családi adókedvezmények kiterjesztése az idén akár egy 13-14. havi fizetést is jelenthet a kiskeresetű családoknak. Az igazság ezzel szemben az, hogy az Orbán-kormány nem kéthavi fizetést adott, hanem kéthavi jövedelmet elvett a magyar családoktól!

A negyven új adó, a Matolcsy- majd a Varga-csomagok, illetve a folyamatos megszorítások eredményeképpen ma 4,6 millió ember él a létminimum alatt és csaknem félmillió gyermek éhezik. Az Orbán-kormány alatt jelentősen nőtt a szegények száma, és mindennapos lett a gyermekéhezés.

A Policy Agenda friss elemzésében is kijelenti: az adórendszer változtatása, a lakossági terheket növelő intézkedések és a rossz gazdálkodási folyamatok a háztartások helyzetét továbbra is változatlanul nehezítik. A jövedelmi folyamatok az alsó három jövedelmi osztály fokozódó elszegényedését mutatják.

Felszólítjuk az Orbán-kormány minden tagját és a Fidesz-KDNP pártszövetség politikusait, hogy fejezzék be a valóság eltorzítását! Luxusvilláikból menjenek ki az utcákra, hallgassák meg az embereket, és így talán rájönnek, hogy mit tettek három év alatt az országgal!

Bangóné Borbély Ildikó,
elnökségi tagja