mszp.hu | Belföld | Kecsekmét közlemény sport
2015. július 14. 15:12

Városi sportkoncepciót!

A Magyar Szocialista Párt Kecskeméti Szervezete megdöbbenve értesült arról, hogy az eddig élvonalban szereplő Kecskeméti TE labdarúgó együttese csak a megyei első osztályban indul a 2015/2016-os szezonban.

Sajnos az utóbbi időben nem egyszer szembesültünk azzal, hogy következetlenül, hosszabb távú tervek nélkül támogat, segít az Önkormányzat különböző sportegyesületeket. Emiatt zűrzavarossá vált városunk sportja, nem lehet tudni, hogy éppen melyik csapatunkat csapja meg a csőd szele.
 
Éppen ezért arra szólítjuk fel Szemereyné Pataki Klaudia Polgármester Asszonyt, valamint az Önkormányzat Sport Munkacsoportját, hogy mielőbb hozzanak létre egy olyan megnyugtató és mindenki számára megismerhető városi sportkoncepciót, amely kiszámíthatóvá, és fenntarthatóvá teszi a helyben működő sportéletet. Erre nem csak a felnőtt élsportban elért eredmények miatt van szükség, hanem azért is, hogy egyre több fiatalt tudjunk megnyerni a sport számára.
 
A fent vázolt sportkoncepción belül javasoljuk a városvezetés számára, hogy az önkormányzat vállaljon komolyabb szerepet a labdarúgás kiszámítható működésében, mint ahogy azt teszik számos vidéki városban is (Debrecen, Miskolc, Szombathely).

Magyar Szocialista Párt Kecskeméti Szervezete