mszp.hu | Belföld
2021. július 05. 18:44

Vas megye 2-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Hencz Kornélt indítja az előválasztáson

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, amelynek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Az MSZP és a Párbeszéd Vas megye 2-es számú választókerületében Hencz Kornélt, Celldömölk alpolgármesterét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Hencz Kornél ízig-vérig Vas megyei, aki jelenleg alpolgármesterként szolgálja szülővárosát. Celldömölkiként jól ismeri a térség problémáit, meggyőződése szerint el lehet érni, hogy a térség vonzó jövőképet biztosítson az ott élőknek. Éppen ezért célja az ipari parkok fejlesztése mellett olyan beruházások elősegítése, amelyek tisztességes megélhetést nyújtó munkahelyeket teremtenek. Úgy gondolja, hogy a kormányváltást követően forrást kell biztosítani a megfizethető áru bérlakások építésére, mert így lehet érdemi segítséget nyújtani a lakhatási gondokkal küzdő fiataloknak.

Sárvár és térsége lakóinak most lehetőségük nyílik arra, hogy személyében egy olyan elhivatott politikust küldjenek az új Országgyűlésbe, aki azért fog dolgozni, hogy a régió fejlődő, vonzó, élhető legyen mindenki számára.

A Fidesz zsarnoki rendszerét a helyi és az országos összefogás együttesen fogja legyőzni, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.