mszp.hu | Belföld
2021. július 06. 09:36

Vas megye 3-as számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Ipkovich Györgyöt indítja az előválasztáson

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok és a változást akaró emberek összefogásával valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalon 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Vas megye 3-as számú Körmend központú választókerületében Ipkovich Györgyöt, az MSZP Vas Megyei Szervezetének alelnökét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Ipkovich György már 30 éve áll a Vas megyeiek szolgálatában: önkormányzati képviselőként, polgármesterként és országgyűlési képviselőként is a térség fejlődéséért dolgozott. Világosan látja, hogy Vas megyében is nagy szükség van minőségi munkahelyekre és jól fizető állásokra. Hisz abban, hogy az úthálózat korszerűsítésével, a falusi turizmus fejlesztésével, valamint a helyi vállalkozók támogatásával vonzóvá lehet tenni a vasi vidéket is mind az ott élők, mind a nagy munkáltatók számára.

Meggyőződésünk, hogy Ipkovich György a legalkalmasabb arra, hogy képviselje a Vas megye 3-as választókerületében élőket, hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.