Vasárnap EP-választás!

Veres János és Mudri György, az MSZP két megyebeli EP-képviselőjelöltje buzdította pénteken megyénk lakosságát a vasárnapi szavazásra.

Veres János hangsúlyozta, a megyénk megítélése szempontjából is fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni. Az MSZP a megyét érintő lényeges kérdéseket tűzött programja élére, aminek megvalósítására akkor van esély, ha minél többen szavaznak vasárnap a szocialisták listájára.

Mudri György is arra bíztatta a választópolgárokat, hogy szavazzanak az 1-es listára, az MSZP listájára. A képviselőjelölt kiemelte, szükség van a baloldali képviselőkre az Európai Parlamentben. Az ellenfeleket értékelve elmondta, a Jobbik nem más, mint kémek és hazaárulók csapata, egy nyílt EU-ellenes csoport, akik Európa zászlóját égették és dobálták ki a magyar parlament ablakán, most pedig uniós mandátumért kuncsorognak. A szocialista képviselőjelölt a Fideszt úgy jellemezte, mint aki lenyúlja az uniós forrásokat, és oligarcháiknak osztja a pénzeket. Tartják a markukat Brüsszel felé, - mondta - ami annyira jól működik, hogy jelenleg szinte minden EU-forrást befagyasztottak. Amit a Jobbik és a Fidesz művel az nem a nemzetünk érdeke - hangsúlyozta.

A szocialisták elkötelezettek az Európai Unió felé, kritikusan, de a szövetségesekkel együtt kívánnak dolgozni. Mi magunk vagyunk az EU, - jelentette ki a képviselőjelölt - egy nagy család, aminek, mi magyarok is részesei vagyunk.

Tegyük le voksunkat az EU mellett vasárnap, hiszen a megyénk érdekeit jelenleg két szabolcsi jelölt is képviselheti!