mszp.hu | Belföld | lépfene közlemény
2014. szeptember 25. 09:56

Védi a Fidesz azt a vállalkozót, aki lépfenével fertőzött húst etetett gyerekekkel!

Felszólítjuk  a Fideszt, hogy ne védjék annak az étteremnek a tulajdonosát, aki lépfenével fertőzött húst etetett gyerekekkel! A tiszafüredi vállalkozó ügyvédje korábban sajtótájékoztatón ismerte el, hogy védence ellenőrizetlen eredetű húsból készült marhagulyást adott iskolásoknak. A húsról később kiderült, hogy lépfenével fertőzött állatból származik.

Az önkormányzat akkor azonnal szerződést bontott a vállalkozóval, és nem megfelelő teljesítés miatt visszakövetelné tőle a kérdéses napokra járó térítési díjat. A helyi Fidesz-frakció azonban nem támogatja ezt a határozati javaslatot, hanem inkább a gyerekek egészségét veszélyeztető vállalkozó mellé állt. Felvetődik a kérdés: csak nem azért, mert a lépfenés hússal gyerekeket etető férfi és a beteg állatokat levágó, és a húst értékesítő vállalkozó állítólag jelentős összegekkel támogatta Fazekas Sándor tavaszi kampányát?

Ennyit jelent a Fidesznek a gyerekek egészsége! Szégyelljék magukat, amiért olyan embert védenek, aki fertőzött hússal eteti a magyar iskolásokat! Ezt azonnal fejezzék be!

A jóérzésű embereket pedig arra kérjük, hogy október 12-én ne támogassák a jelöltjeit annak a pártnak, amely pénzért még ilyen galádságra is képes!

Gőgös Zoltán,
MSZP-elnökhelyettes

Bangóné Borbély Ildikó,
országgyűlési képviselő