mszp.hu | Belföld | rágalom Magyar Nemzet ügyészség
2014. március 20. 10:28

Veres Jánosnak kizárólag a Magyar Köztársaságtól származó útlevele van

A jobboldali média lejárató kampányainak a továbbiakban nem kívánok részese lenni – hangsúlyozta Veres János csütörtökön rendkívüli sajtótájékoztatóján, s felszólította a Központi Nyomozó Főügyészség vezetőjét, Keresztes Imrét, hogy nyilatkozzon arról: áll-e a hatóság rendelkezésére bármilyen információ, ami Veres János személyét érinti ezzel kapcsolatban.

– Hogyan szivároghat ki a Welsz Tamás és Simon Gábor féle nyomozásból újságírókhoz információ, hogyan szivároghat ki olyasmi, ami az én nevemet is belekeveri az ügybe? – tette fel a kérdést.

– A Fidesz szeretne engem is bevonni a lejárató kampányába.  Tudomásom szerint már négy személynek tettek erre vonatkozó vádalku ajánlatot – tette hozzá Veres János.
Veres János kijelentette: ha ebben az ügyben őt az elkövetkező időszakban bármilyen módon negatívan tüntetik fel – akár találgatással, akár sejtetéssel  – azonnal bírósághoz fordul. – Nem tűröm el, hogy bárki megpróbáljon bemocskolni egy mondvacsinált, kreált, előre megszerkesztett történettel – hangsúlyozta.