Vigyázat! A fiatalság gondolkodásának megrontására biztat az urizáló fideszes elit

Fiatalok gondolkodásának megrontása miatt távoltartási végzéssel kellene megvédeni a magyar ifjúságot Rogán Antaltól és Balog Zoltántól. A tolvaj és hazudozó propagandaminiszter, valamint a kormányzati embertelenségért felelős miniszter a Fidelitas rendezvényén nyíltan arra próbált rávenni fiatalokat, hogy népszerűsítsék társaik között az urizáló fideszes lopásokat, az arroganciát és a gátlástalanságot.

A magyar fiatalok pontosan látják, hogy mennyire korrupt az urizáló fideszes elit. A Transparency International felmérése szerint az ifjúság 61 százaléka korruptnak tartja az állami pénzből zajló stadionépítéseket és az MNB alapítványi pénzlenyúlásait, valamint háromnegyedük véli úgy, hogy az Európai Unióból érkező fejlesztési pénzek szétosztása korrupt módon zajlik.

A fiatalok véleménye azt bizonyítja, hogy a magyar családokban működik a helyes erkölcsi érzék. A magyar családok elemi érdeke, hogy ez így is maradjon, és gyermekeiket távol tartsák a tolvajlást és gátlástalanságot hirdető urizáló fideszes elit tagjaitól.

MSZP