MTI/mszp.hu | Belföld | Józsefváros Kocsis Máté
2014. október 02. 15:42

Vitára hívjuk Kocsis Mátét

Az MSZP egy a budapesti Józsefváros jövőjéről szóló vitára hívta ki csütörtökön Kocsis Mátét, a kerület fideszes polgármesterét.

A kihívást Komássy Ákos, a VIII. kerület szocialista polgármesterjelöltje fogalmazta meg újságírók előtt, a Diószeghy Sámuel utca egyik bérházának udvarán.

Kiemelte: programjának célja egy olyan valódi társadalmi rehabilitáció véghezvitele, amelynek eredményeként a kerület valamennyi családjában lesz legalább egy dolgozó.

A sajtótájékoztatójának helyszínével kapcsolatban hangsúlyozta, azt kezdeményezik, hogy az Orczy-negyedben álló menthetetlen állapotú épületek helyére új, költséghatékonyan fenntartható bérházakat húzzanak, valamint létesítsenek közösségi házat és családsegítő irodát is a városrészben.

Szólt arról is, hogy szerintük Kocsis Máté, józsefváros fideszes polgármestere kerületi pénzek felhasználásával folytat lejárató kampányt a baloldali összefogás jelöltjei ellen. Komássy Ákos szt mondta, a kampánynak ehelyett a józsefvárosiak jövőjéről kellene szólnia, ahogy azt a baloldal Gyarapodó Józsefváros 2014-2019 programjábn is részletesen kifejtik.