mszp.hu | Belföld
2023. február 03. 10:59

Völner-ügy: a Fidesz lapítása felér egy beismerő vallomással!

Völner-ügy: a Fidesz lapítása felér egy beismerő vallomással!
Ha egy munkahely vezetője rendőrségi cellában ül, az a legkevesebb, hogy az ügy tisztázásáig felfüggesztik!

Ha felmerül a gyanú, hogy egy munkahelyen többen alkalmatlanok, mert korrupcióval kerültek a posztjukra, az a minimum, hogy az adott részleg működését átvilágítják!

Ha egy miniszter hivatalában többen azt vallják, hogy rendszerszintű a korrupció, akkor a tárca vezetője vizsgálatot indít és vállalja a politikai felelősséget!

Ha pedig országgyűlési képviselők neve merül fel egy korrupciós ügyben, akkor a frakciójuk, illetve a pártelnökük azonnal lépéseket tesz a szerepük tisztázására!

A fentieknek semmi közük az ártatlanság vélelméhez, mert mindez nem ítélkezés, hanem a becsületesség és a jó hírnév védelme diktálja!

Az Orbán-kormánynak azonban nem számít se a becsület, se a jó hírnév, hiszen a zárkában ülő Schadl György még mindig a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke. A végrehajtók alkalmasságát senki sem vizsgálja, Varga Judit igazságügyi miniszter nem reagál arra, hogy a munkatársai szerint korrupt módon zajlott a végrehajtói pályázatok elbírálása, és sem a Fidesz-frakció elnökét, sem pedig Orbán Viktor pártelnököt és kormányfőt nem érdekli, hogy a korrupciós ügy résztvevőjeként beszélnek Gelencsér Attila, Szatmáry Kristóf és Cseresnyés Péter fideszes országgyűlési képviselőkről!

A Fidesz lapítása felér egy beismerő vallomással.

MSZP