mszp.hu | Belföld
2021. december 08. 11:21

Völner magányos elkövető vagy bűnszervezet működik az Igazságügyi Minisztériumban?

Völner magányos elkövető vagy bűnszervezet működik az Igazságügyi Minisztériumban?
Völner Pál egy ügyben lebukott azonban mivel Varga Judit jóvoltából a korrupt helyettese nagy hatalomra tehetett szert ezért minél hamarabb fel kell oldani a Völner-ügy titkosítását. Az eddig megismert információk alapján ugyanis több kérdést is azonnal meg kell válaszolniuk a hatóságoknak.

Varga Judit helyettese magányos elkövető vagy saját bűnszervezetet működtet az Igazságügyi Minisztérium falain belül? Indult-e vizsgálat azzal kapcsolatban, hogy Völner más területen is nyújtott-e fix áras vagy havi díjas szolgáltatásokat? Mi volt a kenőpénzek útja, csupán a miniszterhelyettes gazdagodását szolgálták a milliók vagy másoknak is osztani kellett belőle? Továbbá mivel az alapos gyanú szerint Völner Pál korrupt, ez egyben azt is jelenti, hogy zsarolható. Így adott a kérdés, hogy zsarolás miatt is visszaélt-e a hatalmával a miniszterhelyettes?

Völner Pálnak egy ilyen lebukást követően nemcsak a minisztériumban nincs helye, hanem az Országgyűlésből is távoznia kell! Varga Juditnak pedig vállalnia kell a felelősséget a korrupt helyettese miatt, mert amíg nem mond le, addig Magyarországon Igazságügyi Minisztériumról nem beszélhetünk, mivel az igazságügyi tárca politikai értelemben megszűnt létezni.

A Völner-féle ügyek mutatják be a Fidesz-rezsim valódi politikájának lényegét, amely csak a hatalomról és a korrupcióról szól. Az MSZP azonban elkötelezett amellett, hogy 2022-ben a Fidesz korrupt, egy szűk elit érdekeit szolgáló rendszere helyett egy demokratikus, szociális és igazságos Magyarországot hozzon létre.

MSZP