Vona Gábor felajánlkozása elvtelen politikai prostitúció

Vona Gábor azért seftel a letelepedési kötvények eltörlésével, hogy a Jobbik a Fidesz védőszárnyai alá kerülhessen. Vona Gábort nem az emberek biztonsága érdekli, hanem felajánlja magát és a Jobbik segítségét Orbán Viktornak, semmibe véve a magyar emberek akaratát. Vona Gábornak ugyanis tudnia kell, hogy az alaptörvény megváltoztatására a választók többsége nem adott felhatalmazást!

Az, amit Vona Gábor csinál, egy elvtelen politikai prostitúció.

Az MSZP már másfél hónapja, szeptember elején törvényjavaslatot nyújtott be a letelepedési kötvények eltörlésére. Amikor ezt benyújtottuk a Gazdasági Bizottságnak, a Jobbik el se jött. Ennyire nem érdekelte a Jobbikot a letelepedési kötvények ügye!

Az MSZP nem alkudozik Orbán Viktorral. Szerintünk az alaptörvény attól nem lesz elfogadható, ha eltörlik a letelepedési kötvényeket! Sem a letelepedési kötvények eltörlése, sem az alaptörvény elfogadása nem lehet politikai seftelés tárgya.

Az MSZP másfél hónapja azért nyújtotta be a letelepedési kötvények eltörléséről szóló törvényjavaslatát, mert ez a rendszer kártékony, veszélyes és korrupt.

Aki erről alkudozik, az politikai prostituáltként lefekszik Orbánnak és ezzel becsapja a saját szavazóit!

MSZP