Winkfein Csaba kapott bizalmat

Az MSZP július 19-én tartja országos tisztújító kongresszusát. Ennek megfelelően a helyi szervezetekben is folyamatos a megújulás. Komárom-Esztergom megyében legutóbb Dorogon választottak új vezetőséget. Winkfein Csaba lett az új elnök.

Az MSZP Dorog Térségi Szervezete június 25-én tartotta tisztújító taggyűlését, ahol a beszámolók és a felszólalások elhangzása után megválasztották a tisztségviselőket. Winkfein Csaba lett az új elnök. Az elnökség tagjai: Király Erzsébet, Szigligeti Renáta és Éberhardt György.  

Az új elnökség felhatalmazást kapott arra, hogy Dorogon és a térség településein elkezdje a tárgyalásokat - egy minél szélesebb körű összefogás érdekében - az önkormányzati választásra. Baloldali, liberális pártokkal, civil szervezetekkel, vagyis a demokratikus erők mindegyikével megkezdjük az egyeztetéseket - jelentette ki Winkfein Csaba.

Az új elnök arról is tájékoztatott, hogy a július közepén tartandó taggyűlés dönt majd a dorogi és a térségi polgármesterek- és az önkormányzati képviselőjelöltek személyéről.