mszp.hu | szociparti közlemény
2014. szeptember 08. 15:49

XIII. Szabolcs Megyei Szocialisták Találkozója

Hagyományosan megrendezésre került a XIII. Szabolcs Megyei Szocialisták Találkozója szombaton Vásárosnamény–Gergelyiugornyán. A tagok között csak szoci- partyként emlegetett megyei rendezvény politikai fórumát Tóbiás József pártelnök és dr. Veres János, megyei elnök tartotta. A fórum moderátora Halmi József, megyei alelnök volt.  

A rendezvény központi témakörét az önkormányzati választási kampány adta, így a színpadon köszönthettük megyénk MSZP-s polgármesterjelöltjeit is. A nap folyamán átadásra kerültek a „Baloldalért” és „Nőkért” díjak. Vendégeink között köszönthettük Mesterházy Attila, korábbi pártelnököt is. A rendezvényt kulturális műsorok is színesítették a Mandala Dalszínház és Szűcs Krisztina, művésznő előadásában. A délutánt a kötetlenebb, hangulatos szórakozás jellemezte.

A Magyar Szocialista Párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetsége a „Baloldalért” díj kitűntetést adományozott:

- Balla Jánosné részére
- Hajdu Gyula részére
- Pankotai Ferenc részére

A Magyar Szocialista Párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetsége 
a „Baloldali közösségi munkáért” elismerő oklevelet adományozott:

- Gyarmati Mihály részére
- Dr. Fekete Antal részére
- Kárpáti Tibor részére
- Humicskó József részére
                
A Magyar Szocialista Párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetségének  Mátészalka választókerületi elnöksége a „Baloldali közösségi munkáért” elismerő oklevelet adományozott:

- Szabó Gáborné részére
- Kövendy Lajosné részére

A megyei nőtagozati „ Nőkért” díjat adott át 

- Iski Tibornénak Nyírbátorból, 
- Titi Józsefnénak Tiszabercelből, 
- és Szabó Gábornénak Mátészalkáról.

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk!