Belföld | vagyonnyilatkozat Zsiga Marcell
2013. február 12. 13:18

Zsiga Marcell leleplezte a szocialistákat!

Zsiga Marcell hétfői nyilatkozataiban a szocialistákat kárhoztatja, amiért az egyik országos napilap egy újabb zavaros ügyét hozta nyilvánosságra, sőt, azt is bejelentette, az MSZP ellen feljelentést tett rágalmazásért.

Politikai éleslátása előtt meg kell hajolnunk, s töredelmesen be kell vallanunk a következőket:

1. Zsiga Marcell azért nem vette észre 2010 októbere és 2011 februárja között azt, hogy törvénytelenül, két helyről vett fel költségtérítést, mert ürgebőrbe varrt szocialista békaemberek kezelték a folyószámláját, családi költségvetését, s ők voltak azok is, akik a törvénytelenséget leleplező vagyonnyilatkozatát elkészítették.

2. Azért kaptak miskolci önkormányzati cégeknél díjazással járó feladatokat Zsiga Marcell közeli családtagjai, mert a nemzetközi baloldal Brüsszelből irányított aljas ügynökei beférkőztek a cégek menedzsmentjeibe, s azzal gyakoroltak nyomást a kormánypárti képviselőre, hogy munkát adtak édesapjának és testvérének is.

3. Zsiga Marcell utcáját az MSZP miskolci irodájából kirendelt szocialista brigád aszfaltozta le 2012 novemberében. Majdnem össze is verekedtek az alpolgármester-képviselővel, aki minden porcikájával tiltakozott a beruházás ellen.

A fentiek alapján az sem lenne meglepő, ha az is kiderülne, hogy a szocialisták vásároltak 40 millió forintért házat és egy 1120 négyzetméteres telket Zsiga Marcellnek Miskolctapolcán, csak azért, hogy országos lapok cikkezhessenek a fideszes képviselő rejtélyes vagyonszerzéséről.
Minden bizonnyal ezeket a bíróság előtt is igazolni tudja Zsiga Marcell. Arra azért vigyázzon, hogy a vád tanúja ezúttal ne kapja kézhez a tárgyalás előtt az ítéletet is.

az MSZP miskolci szervezete