2011. november 24. 18:10

Zsiga Marcell mellébeszél és csúsztat

Zsiga Marcell közleménye ugyanazt tartalmazza, amit a Fidesz közleményei szoktak: mellébeszélést és hazug csúsztatásokat. Reakciójában a vádaskodások mellett éppen csak azt felejtette el közölni, hogy miért nem támogatta szavazatával  a DVTK stadionjának rekonstrukcióját, azt a programot, melyet a szocialisták korábban megkezdtek.

Azt viszont nem felejtette el, hogy mások sportszakmai munkájával, érdemeivel, anyagi áldozatvállalásával ékeskedjen, és sajátjaként tüntesse fel azokat. Jó fideszes módjára nem felejtette el ócsárolni a korábbi, szocialista városvezetést sem, amely többek között újjáépíttette a sportcsarnokot, s egy vadonatúj uszodával, egy vadonatúj jégcsarnokkal is gyarapította Miskolc vagyonát.

Zsiga Marcell eddigi reakcióiból sajnos az is látszik, hogy a költségvetés végszavazásakor nem fogja támogatni a szocialisták által benyújtott DVTK-s programot, helyette inkább, igazodva a hazug kormányzati sikerpropagandához, a ferencvárosi és a debreceni csapat új stadionjának építését erőlteti majd.

Sajnálom, sajnáljuk, mi mindannyian, borsodiak, miskolciak, diósgyőriek.

Dr. Varga László
országgyűlési képviselő