mszp.hu | Belföld
2020. április 17. 13:10

Zugló nem tervezi a Városliget lezárását, de szigorúan ellenőrzi a korlátozások betartását

Zugló nem tervezi a Városliget lezárását, de szigorúan ellenőrzi a korlátozások betartását
A zuglóiak és a budapestiek felelős viselkedésének köszönhetően a húsvéti hosszú hétvégén nem volt szükség a Városliget és más további közparkok lezárására.

Zugló Önkormányzatának nevében köszönöm mindazok együttműködését, akik betartották a kijárási korlátozásokat és a járványhelyzetre vonatkozó ajánlásokat, hozzájárulva ezzel a koronavírus-járvány elleni hatékony védekezéshez.

Továbbra is az a legfontosabb, hogy megóvjuk önmagunk és szeretteink, különösen az idősebbek egészségét, életét. Ennek érdekében pedig a legtöbb, amit tehetünk, hogy otthon maradunk és ha nem feltétlenül muszáj, nem találkozunk személyesen senkivel.

Zugló Önkormányzata továbbra is el akarja kerülni a korlátozások szigorítását, ezért nyomatékosan kérek mindenkit, hogy az előttünk álló hétvén is tartózkodjanak a Városliget és más parkok látogatásától! Az előrejelzések szerint ezen a hétvégén is jó idő lesz, mégis aggódó szeretettel kérek minden zuglói és budapesti polgárt, hogy maradjanak otthon, hiszen ezzel tehetjük a legtöbbet a járvány megfékezése, valamint az egészségünk megőrzése érdekében.

Annak ellenére, hogy a Ligetet nem zárjuk le, a XIV. kerületi rendőrök, a Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársai és az önkéntes polgárőrök ezen a hétvégén is nagy létszámban lesznek jelen a Városligetben és környékén, és gondoskodnak a kijárási korlátozások betartásáról.

Köszönöm előre is a kerületben élők és a fővárosiak megértését és együttműködését!

Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba
Budapest, XIV. kerület, Zugló polgármestere

Kapcsolódó párttagok