Bogyai Zsolt

GYO05 választókörzet

Nős, 44 éves Jánossomorjai lakos. Műszaki vezetőként dolgozik az SFS Group Hungary jánossomorjai gyárában. Németül beszél.

Szereti a kihívásokat a szakmámban és a magánéletben egyaránt. Jól tud csapatban dolgozni, de önálló probléma megoldásban is jól teljesít. Nyitott az új dolgok és kultúrák megismerésére. Szabadidejében zenét hallgat, olvas, családi programokat szervez. Nagy kutyabarát.

Baloldali gondolkodásából adódik, hogy szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Számos karitatív szervezetet és magánszemélyt támogat.

Országgyűlési képviselőjelöltként olyan választókerületben indul, ahol az ország egészét nézve jobban élnek az emberek. Sokan dolgoznak Ausztriában, így nap mint nap tapasztalják elmaradottságukat és nyomorukat nyugati szomszédainkhoz képest. Pedig itt is megvalósítható lenne a jólét mindenki számára, ha a FIDESZ és Orbán Viktor nem a rokoni és haveri körére költené az általunk megkeresett milliárdokat.