Dede Tamás

HAJ05 választókörzet

1974-ben születtem tősgyökeres szoboszlai családban. Ma is Hajdúszoboszlón élek. Dolgoztam tanítóként, családsegítőként, fotóriporterként.

Civilként két évtizede veszek részt olyan nonprofit társadalmi szervezetek munkájában, amelyek a környezetvédelem, egészséges életmód, tudományos ismeretterjesztés, jótékonyság, művészet és klasszikus műveltség megismertetésével, népszerűsítésével foglalkoznak. Teszem mindezt társadalmi munkában, ingyen és bérmentve.

A közelmúltig nagyszüleimről gondoskodtam itthon, végig mellettük voltam, mert minden idős ember megérdemli a törődést! Mint mások is, akiket a Fidesz kisemmiz: gyermeküket egyedül nevelők, közmunkások, helyi termelők, kis- és közepes vállalkozások, civilek.

A Párbeszéd alapító tagja vagyok, 2009. óta Karácsony Gergely harcostársa, a változás jelöltje. A megújult MSZP és más pártok támogatásával rendbe tesszük az egészségügyet, az oktatást, a béreket! Visszavesszük az ellopott közvagyont és a saját sorsunk irányítását!