Kormos Anna


BOR07 választókörzet   

Csaknem tíz éve tagja az MSZP-nek. Munkája kimagasló mind Mezőcsáton, mind a választókerületben. Mióta szocialista képviselőként egyéni mandátumot szerzett, a helyi ügyekért a Mezőcsáti Önkormányzat Képviselőtestületében tevékenykedik, női képviselőként is határozottan kiállva a helyiek érdekeiért. Alapszervezeti elnökként dicséretes, ahogyan összetartja a Mezőcsát és térségében élő párttagjainkat. Szervezete több alkalommal kongresszusi küldöttnek választotta. Kampányfőnökként már szerepelt 2014-ben, most pedig bátran felvállalta a 2018-as választások jelöltjének feladatkörét.

Magánéletében és munkájában is harcosan lép fel az igazságtalansággal szemben, segíti az elesettek ügyeit, a betegek mindennapjait. Több alkalommal mentett meg a fagyhaláltól olyan rászorulót, akiről az önkormányzat lemondott.
Szembefordulva a rosszakarókkal, kiáll a jó ügyekért, például a pedagógustüntetés kockás napján és az ápolónők feketeruhás napján. Szülői kezdeményezést indított a helyi iskolában, felhívva a figyelmet az oktatásügy helyzetére.
Fontosnak tartja, hogy a fiatalok figyelmét felhívja az állatvédelemre. Szervezett már iskolás fiataloknak állatmenhely-látogatást, gyűjtöttek együtt állatvédő alapítványnak.

Karakán, határozott, nő, épp olyan, amilyen politikusokra szükségünk lenne.

Szabadidejében szeret lányával kikapcsolódni, elkíséri koncertekre. Lánya által lett Trónok harca-rajongó. Focirajongó is, kedvenc csapata a Barcelona.