Lencsésné Gál Mária

HAJ04 választókörzet

Ki vagyok én? Nem lényeges. Hogyan kerültem ide? Még kevésbé. Mit akarok itt? Na, erről lehet beszélni!

Úgy gondolom, hogy itt az idő a változásra, mert nem mehetnek tovább így a dolgok! Mi a helyes irány? Európához akarunk tartozni, ez nem kérdés. Európai színvonalon akarunk élni, ez a legtöbb magyar ember elvárása. De a legfontosabb, hogy békében, nyugalomban szeretnénk tölteni a mindennapjainkat.

Túl sok a negatív hatás, amely kiábrándulttá, fásulttá tesz bennünket. Nem akarjuk hallgatni a minősíthetetlen hangnemben zajló parlamenti vitákat, a politikusok torzsalkodását, a „ki mennyit lopott” híreket. Nem akarunk állandó feszültségben, bizonytalanságban lenni. Nyugodtan szeretnénk élni, dolgozni, gyermekeinket nevelni. Elvárás lenne, hogy ott fenn a parlamentben olyan felelős emberek dolgozzanak, akik az egész magyar nemzet javát szolgálják nem a saját és a baráti körük boldogulását. A miniszterek szolgák, akiknek valóban szolgálniuk kellene választóikat, meg kellene hallaniuk a szavukat és jó irányba kellene kormányozniuk kis hazánkat az élet minden területén.

Azt szeretném, ha megszűnne a megosztottság, a gyűlölködés, az ellenségeskedés, és az embereket nem a pártbeli hovatartozásuk alapján ítélnék meg. Fontos lenne, meghallgatni egymás érveit, véleményét. Megtalálni a közös hangot, a közös irányt, a közös jobb magyar jövőt!

Olyan országot szeretnék, ahol nyugodtan lehet élni, ahonnan nem kell elmenni, de jó visszajönni!