Tóth Norbert

HEV03 választókörzet

Heves megye 3-as választókerületében indul, az ország legfiatalabb jelöltjeként. Hatvanban végezte az általános iskolát, a Széchenyi István Római Katolikus Középiskolában érettségizett. Bár Amerikában egyetemi felvételt nyert, tanulmányai megkezdését elhalasztotta.

Anyanyelvi szinten beszél angolul és olaszul.

Az új parlament majdani alakuló ülésén még nem lesz 20 éves, így ő lehet az Országgyűlés valaha volt legfiatalabb képviselője.

Autóversenyző múltjában, az élet olyan helyzetekre is megtanította, amelyet sokan csak felnőtt fejjel tapasztalnak meg, így életkori fiatalsága messze nem azonos a tapasztalatával  és világlátásával, hiszen, gyerekfejjel bejárta a világot, megismert számos kultúrát, megtapasztalt élethelyzeteket. A múltban többször lehetősége nyílt arra, hogy külföldön folytassa életét. Tóth Norbert mégis Magyarországon maradt, mert látta, hogy az itt élő emberek élhetnének sokkal magasabb életszínvonalon, ezért úgy döntött, itthon marad és cselekszik.

Tíz éves kora óta sportol, a kitartás, a szorgalom mindennapjainak fontos alkotóeleme, a versenysport által megtanulta, mit jelent a becsületes küzdelem.

Sokakat váratlanul ért döntése, hiszen az autóversenyzés által rengeteg lehetősége adódott, de nemzetközi ismeretségében és baráti körben is egyaránt támogatják Tóth Norbertet.