Induljunk közösen!

A 2024. évi választásokon közös indulással a demokratikus ellenzék legyőzheti a Fideszt!

Közös listára az új kormányt akarók 94%-a jó szívvel szavazna. Minden ellenzéki párt felelőssége, hogy a meglévő többségnek esélyt teremtsen a győzelemre.

Segíts aláírásoddal megértetni minden ellenzéki pártvezetővel, hogy közösen sikerülhet!


Légy a 100.000 támogató egyike!


Támogatod? Írd alá!
Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ellenzék közös listával 35-34%-ra megverné a Fideszt. Így több demokrata képviselő juthat az Európai Parlamentbe, mint ahány fideszes. Ahhoz, hogy ez valósággá váljon, a változást akarók segítségét kérjük.

Nem sétálhatunk bele a Fidesz csapdájába! Világos, hogy a választási rendszert arra tervezték, hogy akadályozza az ellenzék győzelmét, hogy megossza a Fidesz kihívóit. Nem dőlhetünk be nekik!

Csak a közös győzelem nyit utat a valós változáshoz, a baloldali kormányzás eléréséhez!

A közös választási indulás az első lépés a jobb oktatásért, egy új, szolidáris kormányzás, egy igazságos Magyarországért!

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1114 Budapest Villányi út 11-13.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvé[email protected] email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11, tel: +3613911400, fax: +3613911410, ugyfelszolgalat@naih.hu)