Beszéljünk a fizetésről!


A magyar kormány folyamatosan a szegénység felszámolásáról beszél, de a gazdagok támogatásáról dönt.

Az Európai Bizottság most a munkaadókat és a szakszervezeteket kérdezi arról, hogy szerintük szükség van-e a bérezés alapvető feltételeinek szabályozására. Ami ennél is fontosabb az a több mint 1 millió magyar, akik minden hónapban megkapják a 107 ezer forintos minimálbért. Ebből kell megélni, számlákat fizetni, osztálypénzt gyűjteni, ruhára költeni és persze enni…

A kérdőív eredményét az Európai Bizottságnak és a magyar kormánynak is eljuttatjuk és az eredménytől függően egy cselekvési tervet is be fogunk nyújtani, mert fel kell zárkóztatni a legkisebb fizetéseket, a minimálbér radikális emelésére van szükség.

Ön mit gondol erről? Kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre!

Ha megadja nekünk elérhetőségét, a későbbiekben értesítjük az eredményekről, további kérdéseinkről, az európai minimálbérrel kapcsolatos javaslatainkról, mindarról, amit az emberek jobb megélhetéséért teszünk. Nem kötelező semmit megadnia, de válaszaival közösen tehetünk a szegénység felszámolásáért. Köszönjük!Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az [email protected] email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel: +3613911400, fax: +3613911410, [email protected])