Belföld | választás 2014
2014. április 06. 17:15

Még három óra

Rengeteg olyan jelzés érkezett ma a kormányváltó erőkhöz, hogy a szavazók hosszú, tömött sorokban várják türelemmel, hogy leadhassák voksukat. A sorban állóktól türelmet, a még otthon maradtaktól két X-et kérünk, mert jó esély van a kormányváltásra!

Tóbiás József a három órás részvételi adatot ismertetve sajtótájékoztatón közölte, 45,7%-os részvétel azt jelzi, hogy Magyarország felelősen akar választani. Rengeteg olyan jelzés érkezett a kormányváltó erőkhöz, hogy a szavazók hosszú, tömött sorokban várják türelemmel, hogy leadhassák voksukat. A sorban állóknak azt üzenjük, annak ellenére legyen türelmük, hogy a kormányzat láthatóan alul tervezte a választás lebonyolításához szükséges humán- és eszközerőforrásokat.

A hátralévő három órában dől el a választás, ezért arra kérjük mindazokat, akik bár azt érzékelik, hogy jó irányba halad a kormányváltás ügye, menjenek el szavazni, mert minden szavazat számít, minden szavazat kell a változáshoz.

Tóbiás szerint meglepetés is születhet, de ehhez mindenkire szükség van most, aki úgy érzi, hogy az elmúlt években sokkal kevesebbet kapott, mint mások. A választási iroda arról biztosított, hogy mindenki leadhatja a voksát, aki 7 óra előtt megérkezik a szavazóhelyiségbe.

Még három óra van még hátra az urnazárásig és Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke szerint jó esély van a kormányváltásra. De a következő három óra fog dönteni. Ezért senki ne vesztegesse a szavazatát nem létező pártokra. Egy lista van, a 17-es, amely változást hozhat Magyarországon a következő évekre.

A kormányváltó szövetség közös demokrácia vonalára vasárnap eddig már több mint 190 telefonos bejelentés érkezett – tudatta. A legtöbb a szavazás titkosságát érinti, nincs függöny a fülkékben, nem lehet saját tollal szavazni, nincs elég boríték stb. Mindenkit, aki részt vesz a szavazás lebonyolításában, arra kért, hogy szavatolja a szavazás titkosságát.

Továbbra is kapunk jelzéseket szavazatvásárlásokról, illetve közmunkások zsarolásáról, ezért mindenkit arra kérünk, hogy jelezze, ha valami szabálytalant lát. Működik, és folyamatosan dolgozik a kormányváltók által közösen felállított jogi team, és ha jogtalanságot tapasztal, azonnal megteszi a szükséges lépéseket.