mszp.hu | 3-as metró | Közlekedés
2016. december 14. 09:47

A metró nem játék - elég a fideszes pingpongozásból!

A metró nem játék, ehhez képest a ma kormányzók folyamatosan egymásnak dobálják a 3-as metró ügyét. A metró a működőképesség határán van, mégsem történik semmi. Az elmúlt hetekben már folyamatosak voltak a működési zavarok, legutóbb kedd este állt le az M3-as vonal közlekedése.
Tudjuk, hogy a Fidesz csak az erőből ért. Már pedig napi 400,000 utast nem lehet semmibe venni.
 
Ezért megyünk január 20-án a Nyugatihoz. Megmutatjuk azt, amit a Fideszben nem látnak: százezrek használják a metrót és követelik a megoldást!

Tüntetés a 3-as metró felújításáért!

A metró nem játék. Ehhez képest a ma kormányzók folyamatosan egymásra mutogatnak, vitatkoznak, vádaskodnak, miközben a metró lepusztul. A Fidesz csak az erőből ért. Ezért megyünk a Nyugati téri aluljáróhoz, a 3-as metró egyik legforgalmasabb állomásához. Megmutatjuk, hogy napi 400,000 utast nem lehet semmibe venni! Nem hagyjuk, hogy a Fidesz tovább pingpongozzon a metróval!

A 3-as metróval és a tüntetéssel kapcsolatos információkat a http://m3.mszpbudapest.hu oldalon tesszük nyilvánossá. Itt egy játékban mindenki átélheti, milyen érzés megoldás helyett pingpongozni a lángoló metróval, hogy milyen érzés olyan játékot játszani, amelyben csak az utasok veszíthetnek.
 
Ezért várunk mindenkit 2017. január 20-án!
 
Addig is, próbálják ki a játékot! Az oldalon futó játék beágyazható.
 
 
MSZP Budapest