mszp.hu | közlemény
2017. szeptember 14. 16:43

Igazi kérdésekről szóljon a konzultáció!

Igazi kérdésekről szóljon a konzultáció!
A Fidesz úgy döntött, hogy ismét több milliárd forintot fog kifizetni a fideszes haveroknak egy újabb álkonzultáció keretében. Felszólítjuk a kormányt, hogy az adófizetők pénzéből fizetett kérdőívre valódi, a magyar emberek problémáit érintő kérdéseket tegyen fel!
A további félelemkeltés és összeesküvés elméletek gyártása helyett inkább hazánk valódi gondjaival kellene végre foglalkozniuk. Ha valódi konzultációt akarnak, akkor a következő kérdéseket tegyék fel:
 
Vannak, akik szerint a magyar egészségügy világszínvonalú, nincsenek patkányok a kórházakban, nincsenek várólisták, nem hiányoznak életmentő felszerelések a kórházakból és nincs orvoshiány, ezért az egészségügy helyett inkább stadionokra költenek százmilliárdokat.  Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?
 
Egyetért-e Ön azzal, hogy hazánk csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, annak érdekében, hogy bizonyos csoportok ne lophassák el az uniós fejlesztési pénzeket?
 
Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarország legnagyobb problémája nem a bevándorlás, hanem az, hogy eddig 600 ezer magyar vándorolt ki hazánkból és további 1,3 millió tervezi elhagyni az országot?   
 
Felszólítjuk a kormányt, hogy ezeket a kérdéseket is tegye fel a nemzeti konzultáció keretében a magyar embereknek.
 
Botka László,
miniszterelnök-jelölt