A Fidesznek fontosabb a pluszszavazat és a pénz, mint a magyarok biztonsága II.

Ha valóban egy szó sem igaz tegnapi közleményünkből, akkor néhány kérdést meg kell válaszolnia a Fidesznek, a Belügyminisztériumnak és Orbán Viktornak, aki újabb levélben hazudja azt a magyaroknak, hogy mindent megtesz a biztonságuk érdekében.
Miért mondta Altusz Kristóf helyettes államtitkár, hogy a kormány titokban befogadott 1300 menekültet?
 
Miért adott ki a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium olyan pénzügyi beszámolókat, amelyek szerint 75 milliárdot költöttek el gyűlöletkampányra?
 
Miért adott ki olyan statisztikát a Pintér Sándor vezette Belügyminisztérium, amely szerint 20 ezer gazdasági bevándorló kapott letelepedési engedélyt pénzért?
 
Miért mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, hogy egymillió új magyar állampolgárhoz képest 5-6 ezer bűnöző befogadása csak elenyésző hibaszázaléknak számít? Hogy áll ebben az ügyben a Harangozó Tamás feljelentése után megindult nyomozás?
 
Miért ismerte el 2014-ben Wetzel Tamás jelenlegi miniszteri biztos, hogy ukránok és oroszok tömegével szereznek hamis papírokkal magyar állampolgárságot?
 
Azonnali tájékoztatást követelünk: milyen eredménnyel zárult a „moszkvai vízumgyár” kivizsgálása, ahol a gyanú szerint pénzért magyar papírokkal láttak el bűnözőket, prostituáltakat, és az orosz alvilághoz tartozó figurákat a nagykövetség munkatársai?
 
Várjuk a válaszokat.
 
MSZP
Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke